Žárlivost je někdy největší překážkou ve vztahu. Pomocí drahých kamenů ji potlačíte

Krystaly nejen krásně vypadají – mohou také poskytnout duchovní ochranu. Tyto třpytivé kameny udržují negativní energii pryč, blokují stresové situace a zabraňují kosmickým vlivům ovlivňovat vaše vibrace. Žárlivost je často nežádoucí vlastnost, která ve velké míře komplikuje vztahy a to nejen osobní, ale i pracovní a rodinné. Podívejte se, které drahé kameny vám s ní pomohou bojovat.drahe-kameny

Jadeit - Posvátný kámen síly, dlouhověkosti a moudrosti – tak by se dal ve zkratce shrnout tento kámen. Předpokládá se, že jadeit je především amulet proti špatné energii, zlým kouzlům a kouzlům. Pomáhá majiteli najít správnou cestu, dodává sílu a sebevědomí. Doporučuje se zejména lidem trpícím depresemi, protože zlepšuje náladu, dodává štěstí a zahání špatné myšlenky. Uvádí do rovnováhy celé tělo, navrací harmonii, uvolňuje nervy, potlačuje žárlivost. Je to také rodinný kámen. Jeho důležitou magickou vlastností je zmírňování mezigeneračních konfliktů. Podporuje klidný život, bez hněvu a negativních emocí. Jako amulet by se měl nosit přímo na těle, ve formě náramků z přírodních kamenů nebo náhrdelníků. Kromě dobré energie má u nás držet peníze, zajistit prosperitu a dlouhý šťastný život.

Růženin - Růžový křemen, drahokam, který stabilizuje srdeční energii tím, že řeší spory i nepřátelství, může být také široce používán pro usmíření a odpuštění. Růženin učí své nositelky lekce života jako matka. Nošení růžového křemene na srdeční čakru snižuje stres a napětí, které člověka pohltí i při záchvatech žárlivosti.

Peridot/Olivín - Léčení srdeční čakry je primární úlohou peridotu. Drahokam olivín pomáhá zaměřit se na jemné křivdy, které bolí podvědomí v našem každodenním životě. Olivín nazývaný také peridot aktivuje čakru Solar Plexus, která pomáhá efektivně trávit realitu. Peridot, známý jako kámen soucitu, přináší do vztahů dobré zdraví a důvěru, klidný spánek a mír vyvážením emocí a mysli. Tento přátelský světlý zelený kámen má také záhadnou schopnost inspirovat výmluvnost a kreativitu. Také přináší potěšení a dobrou povzbuzení. Přitahuje lásku a uklidňuje hněv tím, že obnovuje všechny věci.