Potřebujete se zbavit pocitů jako jsou beznaděj nebo strach? Věřte v sílu drahých kamenů

Máte pocit, že vše co děláte je zbytečné? Nebo se bojíte, že přijdete o práci? Máte problémy v osobním i pracovním životě? Patříte-li mezi jedince, kteří tyto situace hůře zvládají, můžete vyzkoušet sílu drahých kamenů. Využití léčivé síly krystalů je prastará tradice, která sahá až do dob starých Sumerů v roce 4500 před naším letopočtem. V posledních letech došlo k celosvětovému oživení této praxe, protože nespočet lidí objevilo hluboké výhody přijetí energetických léčivých energií krystalů.drahe kameny ruzenin

Růženín - Pokud někdy existovalo fyzické ztělesnění univerzální lásky, byl by to růženín. Jako jeden z mocných růžových kamenů tento krystal spolupracuje se srdeční čakrou. Přivítání jeho hluboké léčivé energie ve vašem životě může pomoci při podpoře zdravých a vyvážených vztahů s partnery, přáteli a sebou samým. Tato cesta posílí váš pocit vnitřního klidu a tím podpoří harmonii v každé oblasti vašeho života.

Sluneční kámen – jeden z nejmocnějších krystalů – je považován za kámen štěstí a štěstí. Mocný krystal podporuje samoléčebné procesy, které probíhají v celém vašem těle, a zároveň čistí vaše myšlenky a uvolňují znepokojivé záležitosti srdce. Jakmile se tyto mechanismy uvedou do pohybu, váš pocit sebedůvěry, vlastní hodnoty a celkového optimismu se drasticky zvýší. Darujte drahokam slunečního kamene milované osobě, o které máte pocit, že potřebuje ve svém životě ten malý kousek štěstí navíc.

Jaspis – neuvěřitelně silný zdroj léčivé energie – se projevuje v mnoha podobách a je to odrůda chalcedonu. Ačkoli se každá odrůda jaspisu může pochlubit unikátními léčivými vlastnostmi, je známo, že obecně tiší vaši úzkost tím, že rozpouští negativní energie, které vám mohou způsobovat úzkost. Jaspisu se ve skutečnosti přezdívá „nejvyšší vychovatel“. Udržujte jej blízko, pokud máte pocit, že váš život postrádá jemnou podporu a láskyplnou péči.