S pomocí drahých kamenů si vrátíte životní víru

Věřit v sebe sama a věřit v život je něco jiného než sebedůvěra. Zatímco sebedůvěra je dovednost, kterou se lze naučit a posílit komunikačními dovednostmi, víra v sebe sama jde mnohem hlouběji. V konečném důsledku je důvěra vnějším vyjádřením vnitřního stavu. Vnitřní stav? Věřit v sebe sama. Když věříte v sebe, změní to způsob, jakým komunikujete s ostatními, i to, co od života očekáváte. Existuje celá řada drahých kamenů, které vám pomohou navrátit ztracenou životní víru nebo ji posílit.chalcedon

Když se budete řídit svou intuicí a vyberete si ty správné krystaly pro posílení životní víry, povedete plnohodnotnější život. Tyto mocné drahokamy vám pomohou realizovat vaše božské poslání a pochopit váš životní účel, abyste jej mohli následovat. Zažijete pocit klidu a naplnění, díky kterému se budete cítit sebejistě a budete vyzařovat radost.

Karneol - Kámen kreativity a vytrvalosti dělá z tohoto klenotu nejlepší volbu, pokud jde o akci. Říká se, že aktivuje vaše první tři čakry (kořenovou, sakrální a solar plexus), tento kámen vám pomůže vybudovat váš základ, který je nezbytný pro budování sebedůvěry, uvolnění pochybností o sobě a překonání nízkého sebevědomí a také pro životní víru. Tento oranžovo-červený kámen je nutností pro ty, kteří potřebují postrčit, aby začali ve svém životě jednat.

Čirý křišťál - Čirý křemen je další oblíbený křišťál a další krásný kámen. Čirý křišťál údajně zpevňuje všechny kameny kolem něj, ale sám o sobě má údajně také léčivé vlastnosti. Vezměte si tento krystal, abyste se více spojili se svou intuicí, skvělé spojení nejen pro sebedůvěru, ale také pro víru v sebe sama i víru v život.

Modrý chalcedon - Modrý chalcedon je klidnější emocionální tělo a je zde, aby pomohl sdělit své nejpravdivější myšlenky a nápady. To podporuje hlubší diskuse s těmi, které milujete, což nejen posílí vaše vztahy, ale také pomůže „probudit“ jejich emocionální stránku. Když člověk začne přemýšlet a začne svou cestu s modrým chalcedonem, musí nejprve pracovat na vyčištění své mysli a dovolit svému srdci promluvit.