Bojíte se využít naplno svůj talent či schopnosti?

Nebojte se! Drahé kameny vám s tím pomohou

Drahé kameny vám mohou pomoci dosáhnout úspěchu ve vaší kariéře. Přinášíme vám přehled několika nejlepších drahokamů, abyste zvýšili své šance na vzestupnou kariéru, uplatnili své vlohy nebo naplno využili svůj talent. Je potřeba se však nejprve ujistit, že nosíte astrologicky správné drahé kameny, protože jednotlivé druhy se liší člověk od člověka a nemusí vám vždy poskytnout požadované výsledky.talent

Smaragd je kámen pro Merkur a je považován za planetu obchodu, komunikace, inteligence, vzdělání a intuice. Proto je smaragd považován za nejmocnější kámen kariéry. Nošení smaragdu zlepšuje všechny schopnosti související s mozkem, jako je intelekt, paměť a schopnost učit se. Zajišťuje také příliv bohatství. Tento barevný kámen dělá zázraky pro studenty a pro lidi, kteří hledají práci poprvé, protože se říká, že dodává energii, která čistí negativní energii.

Kočičí oko je tradičně známé jako „dračí ocas“. Indiánský název pro kočičí oko je Lehsunia nebo Vaiduria. Předpokládá se, že nošením tohoto drahokamu si člověk může podmanit své nepřátele a odstranit vliv jakýchkoli negativních sil, které na ně působí. Jako „kámen úspěchu“ zlepšuje psychické schopnosti, mystické zážitky a božské znalosti. Má také schopnost řídit tok energie, což zase odstraňuje kreativní bloky. O kočičím oku je známo, že zlepšuje klesající kariéru nebo podnikání a obchod.

Rubín je drahokam pro kariérní úspěch, vášeň a štěstí. Říká se, že je to kámen, který propůjčuje jméno, slávu a uznání, samozřejmě kromě přízně státních a vládních agentur. Rubín pomáhá manifestovat vaše cíle a přitahuje hojnost a osobní sílu; uděluje jednotlivci nejvyšší postavení, je-li o něj žádáno. Propůjčuje klid a rovnováhu, což zvyšuje kreativitu, kariérní úspěch, prosperitu a nezávislost.