Nevěříte si nebo jste nesmělí? S pomocí drahých kamenů se od těchto pocitů oprostíte

Skutečná sebedůvěra vychází zevnitř, takže pokud chcete zvýšit svou vlastní hodnotu, začněte tím, že zvýšíte své vibrace. Zasloužíte si, abyste se v životě ukázali jako své nejšťastnější a nejjistější já, takže tyto skvělé drahokamy mějte poblíž v křišťálové láhvi na vodu nebo karafě.

Sodalit - Sodalit je skvělou vzpruhou pro každého, kdo se cítí kreativně blokován problémy sebedůvěry. V léčitelském umění se o sodalitu říká, že pomáhá rozvíjet váš pocit vlastní hodnoty a sebeúcty. Věří se také, že vám pomůže cítit se dostatečně odvážně, abyste vyjádřili své skutečné pocity a rozloučili se s návyky, které potěší lidi.

Černý turmalín - Věří se, že tento mocný kámen vás uzemňuje a udržuje spojení s vašimi kořeny, což je ideální pro léčení a ochranu. Když máte u sebe černý turmalín, můžete pociťovat zvláštní pocit sebedůvěry a vnitřní síly. Je to ideální klenot pro každého, kdo chce ochránit svou pozitivní energii před špatnou náladou ostatních.mineraly

Jadeit - je známý jako kámen štěstí, ale podle léčitelského umění má také další fantastickou výhodu: věří se, že přináší do vašeho života důvěru a jasnost. Říká se, že Jadeit má zázračnou schopnost, která vám pomůže rozpoznat, když se držíte zpátky s omezujícími přesvědčeními. S tímto drahým kamenem po svém boku můžete prorazit tyto překážky a dosáhnout snů, po kterých jste vždy toužili.

Čirý křišťál - Nosit čirý křemen je jako otevřít přímou komunikační linku k vašemu nejvyššímu já. V léčitelství je čirý křemen známý jako obzvláště silný kámen. Říká se, že zesiluje léčivé schopnosti jakéhokoli drahokamu, v jehož blízkosti je umístěn, ale je také fantastický sám o sobě. Předpokládá se, že čirý křemen pomáhá posílit vaše záměry a podporuje silnou důvěru ve vaši vlastní intuici.