Drahé kameny vám pomohou zvýšit sebevědomí

Věděli jste, že drahé kameny vám mohou pomoci zvýšit sebevědomí několika způsoby? Pokud se sami se sebou necítíte dobře, podívejte se na našeho průvodce.

Způsob jak si vybudovat sebevědomí a zbavit se komplexu méněcennosti,  je využití energie minerálů. Jaké drahé kameny vám mohou pomoci zvýšit sebevědomí?

Akvamarín - dodává odvahu plachým lidem a pomáhá v upřímném a otevřeném vyjádření citů. Bojíš se říct svému příteli, jak se cítíš? Tento minerál bude dokonalý.

Růžový opál - tento minerál dodává radost a zlepšuje náladu, což také pozitivně ovlivňuje sebevědomí. Navíc krásně vypadá a každé z nás dodá spoustu dívčího šarmu.

sebevedomi

Granát – je minerál s mnoha vlastnostmi. Mezi ně patří i rozptylující ostych. Je také perfektní, pokud chceme změnit své návyky a osvobodit se od toxických vztahů. Kámen na ochranu před zlem. Čistí čakry a podporuje cirkulaci energie v těle. Zvyšuje vůli a sebevědomí, dodává odvahu. Pomáhá provádět změny v našem životě, stimuluje sexuální energii. Léčí staré rány.

Labradorit - tento kámen umožňuje zahnat mučivé a vtíravé myšlenky, rozjasňuje mysl a přináší nové, kreativní nápady. Také se věří, že pomáhá překonat ostych vyplývající z nesprávného, špatného smýšlení o sobě. Pokud tedy o sobě máte sklon nemyslet to dobře, tento kámen vám může pomoci.

Opál - Je kámen pro lidi, kteří se chtějí duchovně rozvíjet. Podporuje rozvoj povědomí. Odhaluje skryté záležitosti a pomáhá pochopit jejich význam. Dokáže vyvolat vize z minulých životů, jejichž pochopení je pro další vývoj klíčové. Jeho energie prostupuje různými dimenzemi, plynule prochází časem a místy, aby podpořila naše vědomí. Učí, jak využít všech životních událostí, těch nejsmutnějších i těch šťastnějších. Jak být vděčnější, jak být vnímavější, přítomnější a všímavější. Stimuluje smysly a aktivuje schopnosti, probouzí ducha k plnějšímu projevu.