Jak se naučit toleranci?

Co je tolerance? Je to souhlas s tím, že ostatní lidé mohou zastávat a vyjadřovat názory, se kterými nesouhlasíme. Mnozí z nás vyrostli v rodinách a prostředích, kde se předpokládalo, že jsme všichni stejní. Každý z nás je individualita a zaslouží si respekt stejně jako my. Jak se dopracovat k toleranci? Pomohou vám s tím nejen různé tréninkové metody, ale také drahé kameny.srdce drahe kameny

Růženín - kámen radosti ze života. Zlepšuje pohodu, zbavuje vás viny, studu a zábran. Pomáhá pochopit a uzavřít určité etapy života a posunout se vpřed.

Tygří oko - Je to kámen radosti, pomáhá dělat dobrá rozhodnutí. Stimuluje kreativitu, dodává motivaci a ochotu tvořit, posiluje naši vnitřní sílu, proto se doporučuje lidem s uměleckou osobností, kteří často podstupují kreativní výzvy a potřebují odblokovat své myšlenky a schopnosti.

Akvamarín - kámen odvahy a lásky. Usnadňuje komunikaci, asertivitu a pomáhá vyjadřovat myšlenky a pocity, což má pozitivní vliv na mezilidské kontakty. Pomáhá udržet lásku a štěstí ve vztahu. Má uklidňující účinek, zmírňuje úzkost a deprese.

Jadeit – posvátný kámen síly, dlouhověkosti a moudrosti. Symbolizuje pět ctností: odvahu, moudrost, spravedlnost, soucit a skromnost. Poskytuje štěstí, prosperitu a dobrý manželský život. Předpokládá se, že jadeit je amulet proti špatné energii, zlým kouzlům a kouzlům. Pomáhá majiteli najít správnou cestu, dodává sílu a sebevědomí.

Nefrit – nazývaný kámen života, zvyšuje životní síly, chrání před nemocemi a zlem. Posiluje v nás mír, harmonii, kreativitu, odvahu. Oživuje citový život a schopnost naslouchat druhým.

Rodonit - Hojí duchovní rány, obnovuje rovnováhu, rozvíjí sebeúctu. Přináší a posiluje lásku a přátelství, pomáhá v komunikaci. Pomáhá dělat dobrá rozhodnutí.