Jaké drahé kameny mít v ložnici?

Ložnice je zvláštní místo v našem domě. Právě tam trávíme téměř třetinu svého života relaxací, odpočinkem nebo rekonvalescencí po nemoci. To je tedy dostatečně silný argument pro zajištění pohodlí a adekvátní energie, která tam vládne. Není to nic těžkého, když přijdou na pomoc přírodní kameny, které mají různé vlastnosti – od uklidňujících, přes relaxační, až po rozněcování lásky a vášně. Pokud se chcete dozvědět více o tom, který kámen si vybrat pro vaši ložnici, zveme vás k přečtení našeho článku.

Jaké drahé kameny vybrat?jake-drahe-kameny-mit-v-loznici

Měsíční kámen pro dobrý spánek

Měsíční kámen, jak název napovídá, je spojen s Měsícem. Je to kámen pro dobrý spánek a kromě přísně zklidňujících vlastností má také pozitivní vliv na fungování našich kognitivních procesů a intuice. Podporuje nás v mluvení s vnitřním hlasem, díky čemuž se stává výborným přítelem v situacích, kdy potřebujeme udělat důležité životní rozhodnutí.

Rubín

Rubín je kámen podněcující touhu, pomáhá zvýšit sexuální výkonnost i zlepšit orgasmus. Rovněž pomáhá nasměrovat k realistickým cílům. Díky moci podněcovat srdeční čakry uvádí srdce do rovnováhy a také odvádí z těla a krve jedovaté látky. Je vhodné jej nosit v období, kdy vás trápí jarní únava.

Ametyst

Ametyst je dalším kamenem doporučeným lidem, kteří mají pocit, že se jejich vztahem prohání bouřka. Jeho tajemná, fialová záře dokonale zvládá všechna protivenství na cestě ke štěstí a harmonii, přináší mír, dobro a lásku. V minulosti se věřilo, že nošení ametystů pomůže zbavit se problému s alkoholem, který ve vztahu vznikl.