Naděje K43 - Doplněk z bylin pro regeneraci mužského organismu 175ml #57 | Naděje
Kód: 32355Detailní popis produktu
Kúra má blahodárný vliv na pročištění krve, povzbuzuje sexuální touhu a aktivitu, podporuje srdce a cévy. Zvyšuje obranyschopnost organismu, zklidňuje nervovou soustavu.
Kúra obsahuje
- Pýr (T34)
- Bříza (P2)
- Kotvičník (T19)
- Černý rybíz-borovice-vinná réva (P9)
Užívání kúry
Současně užívat pýr, kotvičník, bříza, po využití lahvičky břízy vezmete černý rybíz-borovice-vinná réva a doužívat.
Po skončení poslední lahvičky lze kúru zopakovat.
Pýr - tinktura z byliny
Tinktura z pýru. Snižování nadváhy a udržování normální tělesné hmotnosti, omezení chuti k jídlu.
Zajímavosti o pýru
Pýr plazivý je plevelná rostlina s plazivým oddenkem. Nachází se běžně na lukách, v polích a na zahrádkách. Pro přípravu podpůrných prostředků se používá oddenek, který obsahuje rozmanité účinné látky. Na prvním místě z nich lze jmenovat inositol, dále minerální soli, sacharidy, slizy, silice s obsahem agropyrenu, kyselina křemičitá aj.
Používá se v různých formách, odvaru, čaji, nejúčinnější je však lihová tinktura. Pýr podporuje vylučování vody z organismu a pomáhá tím při snižování nadváhy a udržování normální tělesné hmotnosti. Omezuje chuť k jídlu, přispívá k normální funkci oběhové soustavy, je výborným prostředkem pro pročištění krve.
Bříza - tinktura z pupenů
Tinktura z pupenů břízy. Udržování normální hladiny cholesterolu v krvi, podpora funkce jater, ledvin a střevního traktu, usnadnění trávení a pročišťování těla.
Zajímavosti o bříze
Bříza je jedním z nejstarších stromů severní Evropy. Je to krásný, časně pučící, štíhlý strom. Již v mytologii hrály významnou roli její větvičky, neboť se věřilo, že probouzejí lásku. U severských národů je symbolem obnovení životní síly, zejména při použití pupenů, v Rusku byla symbolem zdraví. Je zde tradičním elixírem života bohatým na minerály. Bříza podporuje činnost jater, ledvin a střevního traktu, posiluje detoxikační procesy v těle. Usnadňuje trávení, pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu.
Kotvičník pozemní - tinktura z byliny
Tinktura z byliny kotvičník pozemní. Povzbuzení sexuální touhy a schopnosti, imunita, čištění krve, podpora srdce a cév, zklidnění nervové soustavy, příznivé působení na dásně a pokožku.
Zajímavosti o kotvičníku
Je to jednoletá nenápadná poléhavá rostlina, která roste na rumištích, pastvinách, podél cest na jihu Ruska, na Kavkazu, ve Střední Asii, v Číně a Indii. Celá rostlina, ale hlavně plody obsahují řadu účinných látek, např. sapogeniny, steroidní saponiny, alkaloidy, flavonoidy, vitamíny aj., nejúčinnější je však pupenová tinktura.
Kotvičník podporuje kardiovaskulární soustavu: pomáhá udržovat obsah železa v krvi, normální srážlivost krve, napomáhá jejímu čištění. Zklidňuje nervový systému, posiluje sexuální touhu a výkonnost. Tonizuje svaly, dodává energii, posiluje imunitu. Blahodárně působí na dýchací systém, kůži a dásně.
Černý rybíz-borovice-vinná réva - tinktura z bylin
Blahodárný vliv na činnost dýchacího systému, udržování čistých, snadno průchozích dýchacích cest, antioxidační ochrana před kyslíkovým stresem, příznivý vliv na cévní systém.
Složení tinktury
Černý rybíz
Černý rybíz je beztrnný keř, jehož cenné vlastnosti jsou známy již od sv. Hildegardy z XII. století. Z tohoto keře se využívají listy, plody a v posledních letech hlavně pupeny. V minulosti vyšlo několik pojednání a studií o jeho výjimečných vlastnostech. Listové a pupenové části obsahují silice, třísloviny, vitamíny, flavonoidy, pektiny a fytoncidy. Plodům se říká vitamínová bomba. Cenné je jeho působení v bylinných kombinacích, kde posiluje účinky jiných rostlin směsi.
Borovice
Je stále zelený strom dorůstající výšky až 30 m. Považuje se za strom dlouhověkosti a věčného života. V lese je zdrojem osvěžující příjemné vůně a je prokázáno, že její aktivní složky mj. čistí plíce a dýchací cesty včetně nosní dutiny a celkově usnadňují dýchání. Největší sílu u stromu mají pupeny, v nichž jsou hlavními obsahovými látkami silice a pryskyřice.
Réva vinná
Vinná réva je dřevitá liána, která v příhodných podmínkách a na příhodné opoře může dorůst až do výšky 18 m. Původně divoká rostlina byla v Jihozápadní Asii domestikována již před 6 – 8 tis., podobně jako tomu bylo v Evropě v Itálii. Dnes se pěstuje ne všech kontinentech kromě Antarktidy, počet jejích odrůd se odhaduje na 5 – 10 tisíc, z nichž však praktický význam má pouze malá část - několik stovek (např. v Itálii je to asi 350 odrůd). Plody vinné révy - hrozny patří mezi nejoblíbenější ovoce, konzumují se čerstvé, sušené, nebo se zpracovávají na mošty, víno, či extrakty. Jsou nízkokalorické, neobsahují tuky, ale naopak poskytují fosfor, draslík, mangan a vitamíny A, B, C. Charakteristickými obsahovými látkami hroznů jsou flavonoidy, zejména anthokyany a resveratrol. Kromě potravinářského a vinařského využití jsou hrozny často využívány v odtučňovacích dietách, jelikož podporují hubnutí a působí proti celulitidě.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.