Léčivé kameny vám pomohou popustit uzdu fantazii

Kameny – používané po tisíce let po celém světě léčiteli a alchymisty. Mají schopnost soustředit energii. Působí na jemném, neviditelném energetickém poli, na které duch, tělo a mysl neustále reagují. Kameny jsou minerály, které naše tělo absorbuje při kontaktu s pokožkou. Rovněž vám pomohou podnítit sexuální touhy, snížit stres, koncentrovat se při učení nebo třeba zlepšit vaši představivost.

drahy-kamen-achat

Léčivé kameny, které se vyplatí pořídit

Achát – kámen rovnováhy. Jeho energie pozitivně ovlivňuje naše energetické pole tím, že ho harmonizuje. Podporuje při různých emočních problémech, dodává sebevědomí. Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje starosti a úzkosti. Podporuje při různých emočních problémech, dodává sebevědomí. Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje starosti a úzkosti.

Akvamarín - Modrá odrůda Berylu, zelená je Smaragd. Jeho název pochází z latinského „agua marine“, což znamená „mořská voda“. Říká se mu kámen odvahy. Pomáhá najít vrstvy odvahy k lepšímu navazování kontaktů mezi lidmi. Pomáhá plynuleji vyjadřovat své myšlenky a také pomáhá udržovat asertivitu.

Amazonit – uklidňující a hluboce relaxační kámen. Propojuje srdeční a krční čakru, pomáhá otevřít se lásce. Pomáhá najít klid po těžkých životních zkušenostech. Zahání strach, smutek, obavy a deprese. Je to kámen harmonie. Působí pozitivně na nervovou soustavu, pomáhá lépe zvládat emoce.

Ametyst - Stará se o emoční sféru. Uklidňuje nervový systém, harmonizuje a uvolňuje mysl. Zmírňuje migrény a pomáhá usnout. Je dobré ho mít vedle postele. Čistí a chrání před negativní energií. Dodává sílu v boji se závislostmi. Je to kámen čistoty. Ametyst otevírá čakru třetího oka. Rozšiřuje vaše vnímání. Je to kámen, který vám pomůže jít vědoměji a s větším porozuměním změnám, které se ve vašem životě dějí. Je to transformační kámen.