Jak se nabíjí drahé kameny a minerály?

Pořídili jste si minerál či drahý kámen a chcete se dozvědět, jak ho nabít? V následujícím článku vám představíme několik základních možností nabíjení drahých kamenů.

Jak se nabíjí drahé kameny a minerály?

Vybrali jste si na našich stránkách náhrdelník, náramek, přívěšek nebo jiný produkt z drahého kamene či minerálu? To nás opravdu těší. Určitě jste slyšeli nebo četli o tom, že tyto drahé kameny a minerály v sobě mají zvláštní energii, kterou svým majitelům předávají a zároveň od nich přebírají energii negativní. To je pravda, aby tyto kameny takto mohly ale fungovat je potřeba se o ně dobře starat, a dokonce je i nabíjet. Pokud o svůj minerál či drahý kámen dobře pečujete, zajistí vám mnoho energie a lepší svět kolem vás. Některé kameny vám mohou pomoci najít lásku vašeho života, vyléčit nemoc, zmírnit horečku, alergické projevy, přivodit klid vaší duše, harmonii celého těla apod.

00001

Asi si nyní pokládáte otázku „Jak se nabíjí drahé kameny a minerály?“. Rádi vám na ni odpovíme, nabíjení kamenů není totiž vůbec nic složitého. Budete potřebovat menší misku z přírodního materiálu, čistou tekoucí vodu a křišťál, který u nás samozřejmě také seženete. Pokud ucítíte, že váš drahý kámen ztrácí energii, měli byste ho nabít. To se dělá tak, že ho společně s křišťálem umyjete pod vlažnou vodou a poté ho umístíte do misky s vodou, kterou dáte na slunce. A kdy bude kámen nabitý? To poznáte sami, že opět vyzařuje danou energii, pro kterou jste si ho pořídili. Pozor, protože některé kameny mohou dlouhým pobytem na slunci ztrácet svou barvu, hlídejte proto stav nabití svých kamenů. Některé kameny (například kámen měsíční) se naopak dobíjí v noci při úplňku, kdy je opět omyjete spolu s křišťálem vodou a v misce umístíte přes noc ven, aby na něj mohly dopadat měsíční paprsky. Ráno bude váš kámen opět plný energie a vy ho tak můžete začít směle znovu používat. O nabíjení jednotlivých druhů kamenů se můžete dozvědět vždy v popise u daného druhu kamene či minerálu.