Drahé kameny podle horoskopu: který se hodí ke lvům nejvíce?

Sluneční znamení Lva vstupuje do hry uprostřed léta, kdy je život v plné síle (23. července až 22. srpna). Je to, když přecházíme od introspektivní energie Raka k extrovertní energii Lva, což nám přináší osobní sílu a silný pocit identity. Je čas zazářit a to lvi umí nejlépe!  Lvi jsou přirození vůdci, kterým se daří díky moci a pozornosti. Přestože jejich ohnivá osobnost může působit arogantně, egoisticky a sobecky, mají vřelé a velkorysé srdce. Element Lva je Oheň, který jim dává odcházející, pulzující energii, která může být občas chaotická jednoduše proto, že je tu tolik energie, která se chce hýbat a vyjadřovat se. Které drahé kameny se k tomuto znamení hodí nejvíce?

mineraly_1

Ametyst nabízí Lvům uklidňující energii, která vyrovnává jejich živou energii, aniž by jim vzala vášeň a nadšení. Zdůrazňuje jejich duchovní stránku, která je u Lvů často upřednostňována, když se plnou silou pohybují životem. Díky silnějšímu spojení s vyšší inteligencí a vlastní intuicí jsou schopni dělat správná rozhodnutí, která je přivedou tam, kde chtějí být, s menším stresem a bojem.

Černý onyx je kámen Lva, který uzemňuje a chrání. Uvolňuje stres a negativní energii a pomáhá slunečním znamením Lva překonat obavy a pochybnosti o sobě, které je brzdí. Obnovuje jejich vášeň a osobní sílu, když se cítí vyčerpaní. Tento drahokam jim také pomáhá spojit se s hrdostí a odvahou, díky které dokážou velké věci.

Černý turmalín je dalším z nejlepších Lvích krystalů, protože jim nabízí ochranu na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni přeměnou negativní energie na pozitivní energii. Je to další uzemňovací kámen, který zvyšuje sebevědomí, osobní sílu a fyzickou energii a zároveň snižuje strach a stres.

Karneol má energii, která je velmi podobná energii Lva, takže jim může pomoci být tou nejlepší verzí sebe sama. Podporuje vášeň, kreativitu a vitalitu. Zlepšuje jejich smysl pro osobní sílu a přináší jejich vrozenou důvěru a štěstí, což jim umožňuje plněji sdílet své štědré srdce. Karneolova energie je také uzemňující, což pomáhá slunečním znamením Lva přestat být tak uzavřená do sebe.

Citrín je slunečný, zářivý krystal, který odpovídá energii Lva. Vzhledem k tomu, že jejich vládnoucí planetou je slunce, tento kámen Lva zvyšuje jejich teplo a štědrost a přináší jim pozitivitu, energii a radost, kterou potřebují, aby se jim dařilo. S jeho pomocí se mohou sluneční znamení Lva otevřít novým příležitostem a prosperitě, protože k nim přitahuje ty správné lidi, situace a hojnost. Zároveň také odstraňuje Leošův strach z úsudku, aby se mohli plně projevit, jak to rádi dělají.