Drahé kameny podle horoskopu: který se hodí k Váhám nejvíce?

Váhy jsou sedmým astrologickým znamením zvěrokruhu, pocházející ze souhvězdí Vah. Váhy jsou spojovány s rovnováhou, harmonií, spravedlností, spravedlností, rovností a všemi věcmi této povahy. Lidské vlastnosti přisuzované Vahám jsou diplomatické, okouzlující, laskavé, spravedlivé, přemýšlivé a ohleduplné. Znamení Vah vládne planeta Venuše, která vládne i Býku. Váhy tvoří kladnou polaritu s Vodnářem, zatímco Lev je jejím opakem. Které drahé kameny se k nim hodí nejvíce?drahe kameny

Tyrkys - kámen, který je nejvíce spojován s Váhami, je tyrkys. Působí nejen jako symbol přátelství, ale také podporuje silný smysl pro spravedlnost a spravedlnost ve světě. Vyrovnává spodní čakry a zvyšuje tok energie v celém těle. Tyrkys pomáhá otevřít komunikaci mezi lidmi, zejména těmi, kteří jsou na pozicích souvisejících s právem a spravedlností. Tyrkys má také speciální léčivé vlastnosti, které napomáhají fyzickému uzdravení a může být skvělým kamenem, který můžete držet při jakémkoli lékařském ošetření. Tyrkys je jedním z nejlepších kamenů pro použití v jakémkoli aspektu života.

Modrý topaz - je mocný drahokam, který může zvýšit intelekt Vah i jejich intuici. Vyzařuje pozitivní energii, kterou Váhy ocení, je proto dobré jej mít v kapse, kabelce nebo v pokoji. Má pravomoc pomáhat lidem při řešení problémů, zejména právních záležitostí. Modrý Topaz má také bezpodmínečnou lásku a dává vám jasnost při vytváření romantického vztahu. Většina lidí nosí tento krásný kámen jako šperk pro emocionální rovnováhu a podporu, pokud jde o navazování spojení a vytváření vztahů s ostatními.

Růženín - symbolizuje univerzální lásku, což je něco, co každá Váha potřebuje, aby se cítila spojená s vesmírem. Pomáhá otevřít srdeční čakru, což může učinit Váhy otevřenějšími, pokud jde o lásku ať už v jejím romantickém smyslu nebo obecně. Je také známý jako jeden z nejlepších krystalů pro váhy! Tyto specifické krystaly podporují jakýkoli typ mezilidských vztahů, které navážete, a také vám ukazují, jak se skutečně milovat.