Naděje K27 - Doplněk z bylin ke snižování tělesné hmotnosti a pro harmonizaci organismu 175ml #35 | Naděje

Kód: 31214
Výprodej
438 Kč / ks 362 Kč bez DPH 250 Kč / 100 ml
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kúra pro podporu snižování nadváhy. Stimuluje funkci jater, ledvin a střev, přispívá ke štěpení cukrů a tuků, ke zdravému trávení a vyprazdňování. Posiluje organismus, chrání srdce a cévy.

 

Kúra obsahuje

  • Brodecký ortislim (T2)
  • Maté (T25)
  • Bříza (P2)
  • Jalovec (P15)

 

Užívání kúry

Současně užívat Brodecký ortislim, maté, břízu, po využití lahvičky břízy vezmete jalovec a vše doužívat. Po využívání doporučujeme pokračovací kúrou K27A. 

Po skončení poslední lahvičky lze kúru zopakovat.

Brodecký redukční ortislim

Tato tinktura je směs ananasu, vinných hroznů. Podpora hubnutí, kontrola tělesné hmotnosti, celulitida, podpora střevní aktivity.

Složení tinktury

Ananasovník chocholatý

Původem z tropické Jižní Ameriky je dnes pěstován v tropických a subtropických oblastech po celé zeměkouli. Mezi největší producenty ananasu patří Kostarika, Brazílie a východoasijské země. Do Evropy se ananas dostal v 17. století a byl v té době považován za exkluzivní zboží. Jeho plodem je velmi oblíbené ovoce, jehož účinky na lidský organismus jsou známy po řadu století. Plod má vysokou dietetickou hodnotu, obsahuje 86 % vody, jen 13 % sacharidů a téměř žádné tuky, za zmínku stojí relativně vysoký obsah manganu. Z plodu i květních stonků se získává enzym bromelain, který štěpí bílkoviny. Ananas je doporučován v programech pro snižování a udržování tělesné hmotnosti.

 

Réva vinná

Vinná réva je dřevitá liána, která v příhodných podmínkách a na příhodné opoře může dorůst až do výšky 18 m. Původně divoká rostlina byla v Jihozápadní Asii domestikována již před 6 – 8 tis., podobně jako tomu bylo v Evropě v Itálii. Dnes se pěstuje ne všech kontinentech kromě Antarktidy, počet jejích odrůd se odhaduje na 5 – 10 tisíc, z nichž však praktický význam má pouze malá část - několik stovek (např. v Itálii je to asi 350 odrůd). Plody vinné révy - hrozny patří mezi nejoblíbenější ovoce, konzumují se čerstvé, sušené, nebo se zpracovávají na mošty, víno, či extrakty. Jsou nízkokalorické, neobsahují tuky, ale naopak poskytují fosfor, draslík, mangan a vitamíny A, B, C. Charakteristickými obsahovými látkami hroznů jsou flavonoidy, zejména anthokyany a resveratrol. Kromě potravinářského a vinařského využití jsou hrozny často využívány v odtučňovacích dietách, jelikož podporují hubnutí a působí proti celulitidě.

 

Spirulina

Pod názvem Spirulina se rozumí směs tří modrozelených sinic rodu Arthrospira, jejichž modrozelené zbarvení pochází od asimilačního barviva fykocyaninu. Vyskytují se zejména v poloslaných vodách v teplejších oblastech po celém světě, v současnosti se masově pěstují jako součást lidské i živočišné potravy včetně rozmanitých doplňků stravy. Tyto vláknité sinice vynikají bohatou nutriční hodnotou, přitom jejich produkce bílkovin a energie je ekologicky méně náročná, než je tomu u hospodářských zvířat. Kromě vysokého obsahu bílkovin – kolem 60 % suché hmoty – jsou pro Spirulinu typické vitaminy skupiny B, minerály železo a mangan a nenasycené mastné kyseliny. Spirulina poskytuje energii a vitalitu, působí proti únavě. Je častou složkou odtučňovacích diet, kdy organismu poskytuje aminokyseliny pro udržení svalové hmoty. Omezuje také příjem cukrů snížením míry štěpení škrobu v trávicím traktu, nerozštěpený škrob tak při průchodu tenkým střevem podporuje jeho aktivitu.

Maté /Cesmína paraguayská/

Celkové posílení organismu zejména při přepracování či oslabení, psychickém či fyzickém stresu, dodání energie, podpora štěpení tuků a kontroly tělesné hmotnosti.

 

Zajímavosti o maté /Cesmína paraguayská/

Je domácí v Argentině, jižní Brazílii, v Paraguayi a Uruguayi a vysoce populární ve všech v jihoamerických zemích. Ze sušených listů tohoto vždyzeleného keře nebo stromu se připravuje stimulující nápoj nazelenalé barvy obsahující kofein a tanin s méně svíravou chutí, než má klasický čaj. Cesmína je běžná ve vlhkých lesích, ale také se ve velkém pěstuje na plantážích. Z Argentiny byla převezena a pěstuje se i v Sýrii a Libanonu. K přípravě nápoje a extraktů se používají listy, které obsahují purinové alkaloidy a fenolické kyseliny typické pro čaj (kofein, theofyllin, theobromin), flavonoidy, saponiny a minerály draslík, hořčík a mangan. Maté je výborný prostředek pro posílení těla při únavě, stresu, nadměrném fyzickém i psychickém zatížení a při přepracování. Dodává energii, stimuluje organismus, přispívá k vyšší odolnosti vůči psychické i fyzické únavě. Pomáhá chránit srdce a cévy. Podporuje štěpení tuků, přispívá k udržování normální tělesné hmotnosti.

Bříza - tinktura z pupenů

Tinktura z pupenů břízy. Udržování normální hladiny cholesterolu v krvi, podpora funkce jater, ledvin a střevního traktu, usnadnění trávení a pročišťování těla.

 

Zajímavosti o bříze

Bříza je jedním z nejstarších stromů severní Evropy. Je to krásný, časně pučící, štíhlý strom. Již v mytologii hrály významnou roli její větvičky, neboť se věřilo, že probouzejí lásku. U severských národů je symbolem obnovení životní síly, zejména při použití pupenů, v Rusku byla symbolem zdraví. Je zde tradičním elixírem života bohatým na minerály. Bříza podporuje činnost jater, ledvin a střevního traktu, posiluje detoxikační procesy v těle. Usnadňuje trávení, pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu.

Jalovec - tinktura z pupenů

Tinktura z pupenů jalovce. Posílení fyziologické odolnosti organismu při nepříznivých okolních podmínkách, podpora trávení, optimalizace metabolismu sacharidů a tuků.

 

Zajímavosti o jalovci

Je to stromek nebo keř oblíbený již dávnými generacemi. Jeho příznivé účinky znali již starověcí lékaři Galén, Hippokrates či nověji Hildegarda z Bingenu. Ve středověku jalovcová větvička chránila před zlými duchy, při morových ranách se zapalovalo jalovcové dřevo, aby se vyčistil vzduch. Účinné látky jsou v plodech -  jalovčinkách, ale ještě více v dnes nejvíce používé pupenové tinktuře, která má pozitivní účinky na vnitřní orgány.

Jalovec posiluje fyziologickou odolnost organismu při nepříznivých podmínkách okolního prostředí. Podporuje trávení, příznivě působí na metabolické procesy sacharidů a tuků.

Produkty na těchto stránkách jsou doplňky stravy. Nejedná se o léky a nelze je za předepsané léky zaměňovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: